Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.11.2015

Realitzem l'auditoria social de la Xarxa d'Economia Solidària

Campanya del Balanç Social.

Som una de les 70 organitzacions de l’economia solidària que passem el Balanç social, una eina que mesura les aportacions a la societat fetes per l’entitat.

Per tal de fer visible el compromís social de les cooperatives i altres entitats d’economia solidària, i alhora per aprofundir-lo, des del 2008 la Xarxa d’Economia Solidària (XES) promou que les organitzacions d’aquest sector confeccionin anualment el seu balanç social complementari al balanç comptable.

Per balanç o auditoria social entenem un document on descrivim i mesurem les aportacions a la societat fetes per una organització al llarg d’un exercici. El balanç social avalua amb una bateria de 46 d’indicadors els sis àmbits següents: democràcia, igualtat, compromís ambiental, compromís social, qualitat laboral i qualitat professional. Aquí trobareu l'auditoria social de MEG corresponent a l'any 2014.

Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya hi participem cada any. A les publicacions del web, dins de "Memòries de curs", hi podreu trobar tant les auditories socials com econòmiques.


Comparteix