Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.11.2015

Coneix els nous membres de la Taula Executiva

assemblea, cervera, discurs, marta miarons, ignasi llobera, ainhoa huguet

La Marta, el Nani i l'Ainhoa, nous membres de la TAEX.

A l'Assemblea General d'aquest diumenge vam escollir l'Ignasi Llobera com a comissari general, l'Ainhoa Huguet com a secretària general i la Marta Miarons com a administradora general, per als propers tres anys. En aquests vídeos els pots conèixer millor!

Ignasi "Nani" Llobera Trias, comissari general
Nascut a Barcelona el 1985, l'Ignasi o "Nani" ha estat cap a l'AEiG St Pius Xè (Sector II de la Demarcació del Barcelonès), participant a l'Scoutasmus, comissari internacional, formador de FORMIGA 3 i membre del Consell de Redacció de la revista El Correu. Des d'aquest diumenge és el nou comissari general, en substitució d'en Lluís Marco, i farà la seva tasca conjuntament amb la Núria Montanyà, comissària general.


Ainhoa Huguet Mariné, secretària general
L'Ainhoa (Vilaplana, 1985) va ser llop a l'AE La Mulassa d'Escoltes Catalans. Després va formar part de l'AEiG Bisbe Borràs de La Canonja (Demarcació de Tarragona), on va fer de cap durant nou anys i de cap d'agrupament. També ha estat formadora de FORMIGA 1. En els últims anys ha estat comissària de la Demarcació de Tarragona. L'Ainhoa substitueix l'Irene Alerm com a secretària general de MEG.

Marta Miarons Prat, administradora general
Nascuda a Manlleu el 1988, la Marta va ser caravel·la, truc, cap durant 4 anys, tresorera i cap d'agrupament a l'AEiG Arrels. Ha estat també comissària de la Demarcació de l'Alt Ter. Va ser membre de l'equip organitzador de l'Alt Ter-Nativa, una trobada de la demarcació amb 500 participants. La Marta és la nova administradora general de MEG, agafant el relleu d'en Jordi Valls, l'administrador general que ho deixa aquest any.
 


La Taula Executiva, al complet


Aquesta és la composició de la Taula Executiva aquest curs:
  • Núria Montanyà Tanyà, comissària general 
  • Ignasi Llobera Trias, comissari general
  • Ainhoa Huguet Mariné, secretària general
  • Marta Miarons i Prat, administradora general
  • Albert Sangrà Cervantes, coordinador general de relacions
  • Jordi Font i Plana, consiliari general


Comparteix