Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.11.2015

Nova convocatòria per a la donació de l’1% dels ingressos propis de MEG a projectes de cooperació al desenvolupament

Projecte “Puerto Esperanza”, del grup Gràcia amb Cuba de la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia, finançat en la convocatòria del 2013.

Hi destinarem l’1% dels ingressos propis de MEG i les entitats que ho vulguin hi poden presentar projectes fins el 14 de desembre de 2015 (termini ampliat fins el 27 de desembre!).

Un any més, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) convoca un concurs públic per destinar l'1% dels seus ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament, on s’hi poden presentar organitzacions i entitats que ho desitgin.

La dotació econòmica de la donació correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2014-2015 conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en què no s’ha convocat concurs públic. Aquest any la quantitat total és de 9.384,29 €, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats.
 
Podeu consultar tots els criteris i com presentar-s’hi a les bases de la convocatòria i a la fitxa de resum que trobareu als documents adjunts.
 
El termini de presentació de projectes finalitzarà el 14 de desembre de 2015 (termini ampliat fins el 27 de desembre!).

Per qualsevol dubte o consulta sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a financament@escoltesiguies.cat.

Aquesta donació NO està destinada a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.


Comparteix