Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.11.2015

Obrim la convocatòria interna de finançament 2016

albada, sol


AEiG Erol

Podeu presentar projectes de foment del voluntariat i d'interès social fins el 24 de gener, i els d'internacional fins el 13 de març.

La convocatòria consta de tres línies diferents: projectes de foment del voluntariat, d’interès social i internacionals. L’assignació econòmica de cada projecte es decidirà en funció d’uns criteris generals comuns i d’altres específics per a cada línia.

Entre els criteris comuns hi ha la durada de les accions, la participació d’infants i joves en el projecte, la vinculació amb el territori, la col·laboració d’altres entitats i persones, la qualitat i innovació, etc. Podeu trobar les bases completes de la convocatòria al document Convocatòria interna de Finançament penjat a la secció de Documents Generals de Finançament de l’Espai del cap (per entrar-hi cal introduir usuari i contrasenya).

Cal tenir en compte que els diners que es rebin d'aquesta convocatòria s'hauran de destinar a les accions del projecte que es facin entre les dates 1 de gener i 15 d'octubre del 2016. Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.

El termini general per presentar els projectes candidats és diumenge 24 de gener de 2016, fins les 12 de la nit, a financament@escoltesiguies.cat. La línia de projectes “Internacional” disposa d’un termini de presentació específic a les seves bases (diumenge 13 de març de 2016).
 
El termini per a la justificació de tots els projectes de qualsevol d'aquestes tres línies és el 31 d'octubre de 2016.


Comparteix