Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.12.2015

Obertes les inscripcions al primer postgrau sobre els significats i valors espirituals de la natura

montserrat, excursio, natura

Des de MEG col·laborem en aquest postgrau de la Universitat de Girona, el primer curs universitari que s'ofereix a Catalunya -i a l'Estat- sobre aquest tema.

El curs de postgrau "Significats i valors espirituals de la natura: percepció, comunicació, gestió i integració" de la Universitat de Girona es proposa abordar aquest tema d’una manera rigorosa i inclusiva, des d’un punt de vista teòric i aplicat alhora, orientat a la formació de professionals qualificats. Tindrà lloc del 5 de febrer al 15 de juliol de 2016, els divendres a la tarda, de 16 a 20 h, a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (Campus Barri Vell).

El postgrau ofereix també un espai de reflexió, formació i difusió sobre les raons últimes de que ens comprometen a favor de la natura, i de les implicacions que tenen envers l’ètica personal i col·lectiva, en línia de l’anomenada ecologia pregona, per poder-les integrar en el funcionament quotidià de les organitzacions i entitats, siguin públiques, privades o del tercer sector.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya és una de les organitzacions que dóna suport al curs. Un dels docents serà el consiliari general de MEG, Jordi Font, doctor en Teologia, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, rector del Seminari Diocesà de Girona i vicari episcopal per les vocacions. 

La inscripció es pot fer a través de la web (www.fundacioudg.org) o personalment a la seu de la Fundació Universitat de Girona. Més informació al web o al document adjunt.


Comparteix