Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.12.2015

Compte enrere per l'acte central de rebuda de la Llum de la Pau
Enguany l’acte central de rebuda de la Llum de la Pau a Catalunya serà a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Barcelona) el diumenge 13 de desembre a les 17h.

Sota el lema "Connecta la llum!", el petit gest d’encendre la Llum de la Pau es transforma en milers de llums que arriben a indrets molt distants per connectar-nos a totes les persones. Per connectar-nos amb tota la gent que pateix situacions de dificultat a causa de les guerres i ens demana que actuem i els acollim a casa nostra, per connectar-nos amb altres cultures i veure que tots i totes podem aprendre molt els uns dels altres, per connectar-nos amb la natura per ser respectuosos... Perquè “connectar” és unir-se. I ens unim en la pau, perquè la seva llum porti esperança al món.

A més, lEquip d'Espiritualitat ha elaborat uns materials pedagògics amb dinàmiques, lectures i recursos visuals per treballar la Llum de la Pau al cau. Hi ha 5 propostes d'activitats per diferents grups d'edat. 

La Llum de la Pau de Betlem és un projecte internacional escolta i guia que té lloc cada any quan s'acosta Nadal. Es tracta d'una flama que els Escoltes i Guies d’Àustria encenen a Betlem, i des d'allà l'anem escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Més informació a: Web de la Llum de la Pau


Comparteix