Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.12.2015

Celebrem el Dia Internacional de les Muntanyes amb una nova web sobre natura i muntanya

muntanya, excursió, natura aeig mestre guell, neu, ruta, paisatge

Excursió a la muntanya.
AEiG Mestre Güell - Roger de Llúria

Hi trobareu recursos per preparar excursions, com entenem i treballem la natura en l’escoltisme i altres informacions d’interès.

L’11 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Muntanyes, que des de l’any 2003 la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació) promou per fomentar la protecció de les serralades i els boscos del planeta.

Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya aprofitem la celebració d'aquest dia per llançar un apartat sobre Natura i Muntanya dins de l’apartat de Projectes del nostre web: www.escoltesiguies.cat/naturaimuntanya

Des dels seus inicis, l'escoltisme i el guiatge ha mantingut una màgica relació amb la natura i molt especialment amb la muntanya, sobretot a través de l'excursionisme, sent una de les activitats principals que ha definit al llarg dels anys la manera de ser i de fer dels escoltes i les guies.

Al web hi trobareu l’explicació de com entenem i treballem la natura en l’escoltisme i el guiatge, quins equips treballen aquest tema dins l’entitat, informació sobre l’Associació Excursionista Escoltes i Guies, recursos per preparar excursions i llocs webs sobre el tema.

Us convidem a descobrir-la i a consultar-la sovint. I també a començar a pensar en quina serà la propera excursió o ruta que fareu al cau, amb els amics o la família. Visca les muntanyes!


Etiquetes

Comparteix