Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.12.2015

"Escolta-ho en el vent", el nou web sobre música i escoltisme

eix del curs, escolta-ho en el vent, música

El web de l'Eix del curs 2015-2016 parla de la relació entre música i escoltisme des de diferents vessants i inclou una petita sorpresa!

La música ha estat, és i serà una companya indispensable de l'escoltisme i el guiatge. Amb una guitarra i poc més aconseguim crear moments únics al cau, a les excursions, als campaments... Un viatge retrospectiu a través de les cançons i de tot l'univers que les envolta, una mirada a qui som i què fem i com això es reflecteix a través de la música, que actua com a element cohesionador i transmissor de la llengua i la cultura catalanes tot unint generacions i geografies ben diverses.

Escoltisme i música és el tema de l'Eix del curs 2015-2016 de MEG. En aquest web hi podeu trobar la relació entre la música i el nostre moviment educatiu des d'una perspectiva històrica, com a element pedagògic, com a element de cohesió, com a element identitari... També hi trobareu opinions de diversos escoltes i guies i els projectes relacionats amb la música que es fan a l'entitat.

També hi trobareu una petita sorpresa, el vídeoclip de la cançó "Escolta-ho en el vent", interpretada a l'Assemblea de MEG 2015 per Jo Jet i Maria Ribot i amb la participació de diversos caps que es van acostar a l'estand de l'Eix del curs durant l'AGO. Visita el web "Música i escoltisme"!


Etiquetes

Comparteix