Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.12.2015

Els 10 continguts més llegits l'any 2015 al nostre web

tecnologia, 4vents, tablet, informàtica, ordinador

Membres de 4vents consultant una tablet.

Els campaments, el pas de branca, els consells, els valors o la música són alguns dels temes dels continguts més llegits aquest any. Recupera'ls!

Fem un compte enrere de les notícies i articles d'opinió més vistos al nostre web durant l'any 2015:

10. Per què és important el Pas de branca o Passos?

En aquest text del cau d'Igualada expliquen molt bé per què la primera sortida del curs al cau és tan especial. 

9. El testament de Baden Powell

Recordem el seu darrer missatge del fundador de l'escoltisme, Robert Baden Powell, adreçat als nois i noies d'arreu del món.

8. L'escoltisme m'ha fet qui sóc


L'Aleix Solà, filòleg i escolta, reflexiona sobre els valors que li ha aportat l'escoltisme i perquè és important el paper del cau en l'educació dels infants i joves.

7. 20 idees de regals originals amb valors escoltes i guies

Us proposem regals originals per a gent "de cau" i per a tothom, sense gastar gaire diners i d’acord amb els valors de l’escoltisme i el guiatge.


6. 5 cançons de muntanya d'ara i de sempre

Recordem aquelles cançons de sempre que s'han convertit en icones i ens fan molt bona companyia quan anem d'excursió o de campaments!

5. Transformem-nos


En Dan Ortínez Martí, formador de FOCA de la Demarcació de la Catalunya Central, aposta per fer autocrítica i ser coherents amb allò que defensem.


4. Som il·lusos entusiastes

La Clàudia Càlix, cap de Castors i Llúdrigues a l’AEiG Xaloc de Tarragona, reflexiona sobre la manera de ser de la gent de cau i el nostre "entusiasme sospitós".

3. El cau no és postureig

L'Aitor Moya Muñoz, cap de Caravel·les i Pioners de l'AEiG Sant Narcís de Girona, explica què és i què no és per ell el cau.

2. 10 consells per fer la motxilla dels campaments

Fer la motxilla sense deixar-te res ni carregar pes innecessari i trobar-ho tot fàcilment no és pas tan fàcil com sembla. T'expliquem com fer-ho!

1. Carta d'un pare a la seva filla abans de marxar de campaments per primera vegada

El contingut més llegit de l'any (i de la història!) al web de MEG és l'emotiva carta d'en Roger Vaqué a la seva filla, llúdriga de l'AEiG Mestral de Sant Pere de Torelló (Demarcació de l'Alt Ter).


Etiquetes

Comparteix