Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.12.2015

Qui seran els ponents de la FORA del proper 16 de gener?

formacions, fora, fora hivern, manel sellarès, lideratge

Formació per a Responsables Associatius (FORA).

Fins l'11 de gener us podeu inscriure a la Formació per a Responsables Associatius (FORA) sobre lideratge personal, organitzacional i a la societat. 

Tindrem l’oportunitat d’escoltar persones expertes en aquests lideratge personal, organitzacional i a la societat. T'expliquem qui són i perquè les hem convidat.
 

Per inscriure's a la FORA:


Dirigida a: responsables associatius de MEG
Inscripcions: al Portal de l'Escola de Formació (PEF)
Data límit d'inscripció: 11 de gener del 2016
Per més informació: truca al 93 590 27 00 o escriu a escolaformacio@escoltesiguies.cat.


Formadors i formadores del grup de responsables associatius de primer any:


Raimon Ribera
Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Membre del Departament de Ciències Socials d’ESADE des de l’any 2000. Coordinador del Programa Vicens Vives – Valors, Compromís i Lideratge d'ESADE i col·laborador de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d'ESADE.

Ens introdueix en el bon lideratge, la qualitat humana i l'espiritualitat. Va estrenar la col·lecció "Parlem-ne" amb El lloc bo i el darrer que ha escrit ha estat: Bon lideratge, qualitat humana i espiritualitat presentat a la FORA d'Hivern del 2013

Inma Ferrer
Des de fa uns anys l’Inma dinamitza el Taller d'Espiritualitat de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i és formadora a la Formació per a Responsables Associatius en un tema que l'apassiona: el coneixement d'un mateix i la seva espiritualitat. Llicenciada en Medicina, ha ampliat els seus coneixements en Finances Corporatives (IESE) i actualment és coach.

Manel Sellarès
En Manel dinamitza el Taller d'Espiritualitat de Minyons Escoltes Guies de Catalunya i és formador a la Formació per a Responsables Associatius. Enginyer amb un màster en Business Administration per ESADE, combina la seva feina diària amb programes de coaching.


Formadors i formadores del grup de responsables associatius de segon any:


Laia Pineda
Cap de projectes a la Fundació Jaume Bofill i llicenciada en Sociologia. L’any 2001 inicia el seu treball a la Fundació Jaume Bofill en el marc de l'enquesta Panell de Desigualtats Socials a Catalunya. Actualment combina la coordinació de projectes de recerca en educació amb projectes d’avaluació i sistemes d’informació. Imparteix classes de sociologia a ESADE, conferències i publicacions diverses. Amb un peu sempre a la formació permanent (avaluació, lideratge, estadística i bases de dades) i a la participació comunitària (consum responsable, mobilitat sostenible, educació i criança) basa el seu treball en els principis de la confiança, el treball en equip i una bona dosi d’entusiasme.

Lluc Salellas
N​ascut a Girona el 1984. Crescut a través de l’educació pública i de l’escoltisme. Llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme i Màster en Estudis del Nacionalisme per la Universitat d’Edimburg. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i en la gestió comunicativa d’Òmnium Cultural. Implicat en l'activisme des del periodisme crític, el Casal Independentista El Forn, l’associació de veïns i el municipalisme alternatiu. Regidor de la CUP-Crida per Girona a l'Ajuntament de Girona.

Dani Palau
És diplomat en Nutrició Humana i Dietètica, mestre i llicenciat en Psicopedagogia. Ha realitzat diversos cursos i seminaris relacionats amb els àmbits de formació, de les emocions, el treball per processos i el lideratge. Va ser responsable de l’Àmbit de Mètode i Formació del 2010 al 2013.


Formadors i formadores del grup de responsables associatius de tercer any:


Jordi Ferrer
Sant Feliu de Llobregat, 1977. Historiador i gestor cultural. Responsable de projectes de la Fundació Ernest Lluch. Col·labora amb diverses entitats, institucions i associacions, i de manera especial amb el moviment escolta, on ha participat de la Demarcació BLL/G/AP, l'Àmbit de Mètode i Formació i la Regió Europea de la WOSM. Actualment presideix cooperativa editora del Fet a Sant Feliu, un diari digital nascut d'un projecte col·lectiu.

Fil a l'Agulla
La cooperativa Fil a l'Agulla està dedicada a generar i acompanyar processos de presa de consciència que contribueixin a la transformació personal i col·lectiva. Els mètodes de la facilitació orientada a processos estan dissenyats per ajudar a les organitzacions a accedir a la seva intel·ligència i al seu potencial creatiu. Treballar en els conflictes, les relacions interpersonals i la diversitat dins de les organitzacions contribueix de manera significativa a la realització de la seva pròpia visió i el seu sentit de fons, així com a assolir i superar els objectius tant creatius com financers i productius que s’hagin marcat. Es proposa a les persones afrontar les dificultats i els constants reptes que planteja la vida organitzativa com a oportunitats per canviar i créixer i també per poder tenir major accés al motiu profund que inspira l’organització.


Comparteix