Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.01.2016

CanPaTruc, campaments per la transformació social per a TrucUna nova proposta per descobrir projectes de transformació social del nostre entorn que es farà a Manresa durant les vacances de setmana santa.

Can PaTRUC són uns campaments de 4 dies per la unitat de Truc, encarats a descobrir projectes de transformació social del nostre entorn i reflexionar a nivell personal, compartint aquesta experiència amb altres companys/es Truc de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Conèixer alternatives de l’habitatge, alimentació, qüestionar-nos els rols de gènere, debatre o jugar seran algunes de les coses que farem a Can PaTRUC.

Els campaments seran a Manresa, del 19 al 22 de març, durant les vacances de setmana santa. El preu de Can PaTRUC és de 25€, incloent menjar i dormir (el transport se'l gestiona cada persona/grup).

A Can PaTRUC hi podran venir tant unitats senceres com TRUCS a nivell individual. El nombre màxim d’inscrits és de 25 persones. Per inscriure-us a Can PaTRUC haureu d’omplir aquest formulari abans del 15 de febrer. Un cop omplert rebreu un correu de confirmació per si teniu places i quines son les següents passes per a participar a Can PaTRUC.

Per qui hagi de fer dossier de campaments, cada unitat es gestiona el seu. Des de Can PaTRUC us facilitarem tota la informació que necessiteu (programació, objectius, etc.).
     
Per més informació: canpatruc@gmail.com.
Formulari d'inscripció: feu clic aquí.


Comparteix