Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.03.2016

Feu voluntariat ambiental contra les espècies invasores

voluntariat, medi ambient, aprenentatge servei

Millora del terreny Carbonell
Tejiendo redes

El 13 de març se celebra el Dia de les Espècies Autòctones, en el que es realitzaran 15 accions de voluntariat per eradicar espècies de fauna i flora invasores a Catalunya. Hi participaran més de 800 voluntaris i voluntàries. T'hi animes?

El Dia de les Espècies Autòctones és una inicativa de l'Obra Social "La Caixa" i de la Xarxa de Custòdia del Territori, que té per objectiu implicar la societat civil en la conservació del nostre patrimoni natural i conscienciar de la necessitat de la seva preservació i dels seus valors socials, i com la custòdia del territori contribueix a assolir aquest objectiu.

Us agradaria participar-hi amb el cau? Els participants podeu escollir entre diferents activitats accedint a www.tejiendocustodia.org/ca i triant una de les accions que es portaran a terme durant aquest dia.

Animeu-vou a buscar una activitat, la que us agradi més o la que us quedi més a prop, i lluitem junts per les espècies autòctones!
 

Sabies què...?
La presència d'espècies invasores es considera la segona causa de pèrdua de biodiversitat en tot el món, provocant le destrucció d'hàbitats. Doncs el voluntariat ambiental ajuda a controlar aquest risc pel medi ambient i la salut de les persones.
 

 

 Etiquetes

Comparteix