Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.03.2016

El 13 de març tanca la convocatòria de subvencions per a projectes internacionals

intercanvi, internacional, pic, aeig pla de l'estany, italia, girona, banderes, camises

Fent intercanvi amb un grup d'Itàlia
AEiG Pla de l'Estany

Si esteu preparant uns campaments internacionals i voleu demanar una subvenció per ajudar a cobrir les despeses us heu d'afanyar!

Recordeu que la data límit per presentar-vos a la convocatòria de projectes internacionals del finançament intern de MEG és el 13 de març.

Si el vostre projecte està protagonitzat per unitats/branques d'infants i joves i desenvolupa una activitat escolta i/o guia, dins del projecte de curs de la unitat i amb implicació en l'entorn d'acollida, podeu presentar-vos a la convocatòria sempre i quan seguiu una de les següents modalitats
  • Projectes de Fraternitat Universal: Activitat pedagògica que involucri escoltes i guies de fora del’àmbit territorial de MEG, ja sigui sent el grup acollit o acollidor.
  • Projectes d’Educació per al Desenvolupament (EpD): D’acord amb Model d’Educació per al Desenvolupament de MEG, projectes transformadors amb una entitat (partner) que garanteixi que l’acció que es durà a terme tindrà un impacte controlat i dequalitat.

Els documents que cal que presenteu són el formulari de Projectes Internacionals i el Pressupost dels quals trobareu les plantilles a l'apartat Finançament de l'Espai del cap. En aquest espai trobareu també la Guia per presentar i justificar que us pot ser molt útil a l'hora d'elaborar el projecte.

Per qualsevol dubte consulteu les bases de la convocatòria o contacteu amb serveiinternacional@escoltesiguies.cat.

I recordeu també que la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge ofereix al seu portal un seguit de propostes internacionals que us poden ser molt interessants de cara a organitzar intercanvis o acollides! Trobareu tota la informació a Propostes internacionals (amb agrupaments).


Etiquetes

Comparteix