Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.03.2016

Del 27 de maig al 5 de juny, participeu a la Setmana de la Natura a Catalunya!

natura, ambiental, montpalau, girona,


AEiG Montpalau

La Setmana de la Natura serà un moment de l'any on prendrà protagonisme l'acció de les entitats ambientals i de la ciutadania en la conservació, protecció i restauració de la natura. Us hi sumeu?

Del 27 de maig al 5 de juny de 2016, la Setmana de la Natura, viu la Terra!, iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, promourà l'organització d'activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la nostra natura i el nostre territori.

Recuperar el bosc de ribera d’un riu; afavorir la biodiversitat creant una bassa per amfibis, un hotel d’insectes, o fent un hort; observar i anellar ocells amb experts; alliberar fauna autòctona recuperada, una xerrada sobre els valors naturals d'un espai, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat, ajudar a treure residus dels espais naturals, fins i tot del fons del mar... Aquests són només alguns exemples de les accions que podeu dur a terme!

Molts agrupaments ja esteu fent projectes i accions d’aquest tipus. Si en teniu ja alguna planificada o en ment, podeu fer-la coincidir amb la Setmana de la Natura i contribuir així a la campanya a favor de la conservació de la natura a Catalunya. Qualsevol activitat serà benvinguda!

Com podeu afegir la vostra activitat? És molt fàcil! Entreu al web www.setmananatura.cat, aneu a "Organitza una activitat" i ompliu el formulari. Si necessiteu ajuda sobre quina activitat organitzar...visiteu el nostre banc d'idees i inspireu-vos!


Etiquetes

Comparteix