Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.03.2016

Participeu en la Trobada 2016 pel futur de l'escoltisme i el guiatge català


FCEG

El proper diumenge 24 d'abril tindrà lloc la Trobada 2016 on quatre representats de cada agrupament de les tres entitats seguiran treballant per definir el futur de l'escoltisme i el guiatge català en el si de l'associació única.

A principis del passat mes de febrer l'equip del procés d'unitat va fer arribar als agrupaments de les tres associacions un conjunt de documents i dinàmiques amb l'objectiu que fossin debatuts i treballades en els espais interns de l'agrupament.

Ara, després d’aquest treball intern, toca compartir-ho. El proper 24 d'abril, de 9:30h a 14:30h, quatre representants de cada agrupament portaran aquest treball intern als espais organitzats pels grups de treball del procés:
  • Marc Ideològic: definint les bases de l'espiritualitat, el compromís nacional i el gènere.
  • Marc Formatiu: iniciant el treball per concretar el model formatiu i d'escola.
  • Marc Metodològic: centrant les bases del mètode de la futura associació única a partir dels elements centrals del Mètode Escolta.
  • Marc Organitzatiu: Identificant els punts nuclears del sistema organitzatiu de la futura associació.
S’ha dividit el territori en tres àrees: Gregal, Mestral i Garbí amb l'objectiu de fer més accessible la participació dels i les caps representants i fer més àgil la participació. Els agrupaments del Territori Gregal hauran d'anar a Sant Celoni, els de la zona Mestral a Manresa i el de la zona Garbí a Vilafranca. Els agrupaments del Barcelonès s'han distribuït a cadascun dels tres territoris (podeu veure a quin grup us ha ha tocat aquí). D'aquesta manera garantim que als tres territoris hi hagin caps de les tres associacions.

Les inscripcions estaran obertes fins al 17 d’abril, una setmana abans de la Trobada. Per inscriure-us només cal omplir el formulari corresponent al territori. Feu clic aquí per accedir als formularis d’inscripció.

Animeu-vos a participar a la Trobada 2016. És la garantia que construïm el procés amb la veu dels agrupaments!

Per a més informació visiteu el web www.socdecau.cat/trobada2016


Comparteix