Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.03.2016

Dóna a conèixer el teu grup al mapa musical de MEG!


AEiG Abat Escarré

Teniu un grup de música que ha sortit del cau? Voleu donar-lo a conèixer?

Des de Castors i Llúdrigues fins a Caps, al cau, d’excursió o en un prat verd de campaments, els moments viscuts al voltant d’una guitarra i les veus cantant son instants únics i irrepetibles que permeten desenvolupar la sensibilitat personal, exercir la creativitat i enriquir la pròpia expressió esdevenint així una de les millors escoles de música que es pugui imaginar.
 
Xesco Boix, Esquirols, Elèctrica Dharma, Kumbes del mambo, Pau Vallvé, The Penguins, Joana Serrat, JoJet i Maria Ribot, etc. són només un petit exemple de l’estret vincle entre la música i l’escoltisme i com aquest últim és un bressol de futurs músics i artistes que aporten un gran valor afegit a la cultura musical del nostre país.
 
Com sabem de l'existència d'aquest gran actiu dins de MEG, volem donar-lo a conèixer i posar-lo literalment sobre el mapa, mostrant un recull de grups musicals sortits dels agrupaments de MEG repartits arreu del territori.
 
Si voleu que el vostre grup (o cantautor/a) aparegui, ompliu aquest formulari i l'afegirem al mapa (no cal que tots els membres siguin de l'agrupament ni estar actualment en actiu al cau).


Etiquetes

Comparteix