Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.04.2016

Nova aplicació mòbil de Campaments i Més!

Voleu consultar els terrenys d'acampada del servei Campaments i Més, filtrar i acotar les cerques per trobar el terreny més adient a la vostra unitat i els seves necessitats i compartir-los amb els i les vostres co-caps? Descarregueu-vos la nova aplicació mòbil del servei de Campaments i Més!

En Marçal Farga, comissari del Sector III i Nord del Barcelonès, de forma voluntària i amb la col·laboració del servei de Campaments i Més, ha elaborat una aplicació mòbil gratuïta i disponible només per a dispositius Android.

Amb l'aplicació podreu consultar tota la informació actualitzada dels terrenys de la xarxa a través del vostre dispositiu mòbil d'una forma àgil, còmoda i senzilla. Tindreu accés a les característiques dels terrenys, les fotografies i podreu saber quina és la seva localització al Google Maps; i si encara voleu tenir més informació podreu accedir al web.

Per acotar la vostra cerca l'aplicació ofereix l'opció de filtrar segons diferents criteris:
  • pel tipus de serveis que necessiteu: lavabos, dutxes, refugi, àrea de bany o cuina.
  • per la distància del terreny d'acampada respecte el transport públic més proper.
  • per les persones que fareu l'acampada.
Un cop tingueu clar quins són els terrenys que us encaixen, els podreu marcar com a favorits i compartir-los amb el vostre equip.
 
L'aplicació pretén ser una eina per accedir a tota la informació referent als terrenys d'acampada i les seves característiques.

Descarregueu-vos l'aplicació i poseu-la a prova amb l'equip de caps!

Notícia publicada originalment al web de Campaments i Més.


Etiquetes

Comparteix