Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.04.2016

Ajornada l’aplicació del nou Decret de les activitats d’educació en el lleure


AEiG Montpalau

La Direcció General de Joventut ajorna l’entrada en vigor del nou Decret  de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys a després de la campanya d’estiu.

Aquesta setmana la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha informat que el nou Decret  de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, previst per entrar en vigor aquest mes de juny, no s’aplicarà fins després d’aquest estiu.

Aquesta decisió ha estat presa com a conseqüència de la pressió exercida des d’algunes entitats d’educació en el lleure del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), entre elles Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, a través d’una carta dirigida a la Directora general de Joventut on se l’exposaven les dificultats de planificació de les activitats i de garantia del seu desenvolupament idoni que suposava l’aplicació de la norma prèvia a la campanya d’estiu.
 
En aquesta carta es sol·licitava prorrogar fins a l’octubre de 2016 l’aprovació del Decret, per tal de garantir que totes les federacions i entitats base poguessin disposar del temps i dels recursos necessaris per donar compliment de la nova normativa i així evitar el màxim nombre d’incidències.

La carta, firmada pel CNJC i avalada per Escoltes Catalans, Esplais Catalans, Moviment de Centres d’Esplai Cristians / Fundació Pere Tarrés i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, ha estat determinant per aconseguir aquesta pròrroga que ens facilita la preparació i el desenvolupament dels campaments d’estiu.


Etiquetes

Comparteix