Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.04.2016

Arriba a la Jambarretina 2016!

Jambarretina

Teniu un projecte internacional entre mans amb la vostra unitat? Marxeu de campaments a l’estranger aquest estiu? Acolliu un agrupament de fora per fer  uns campaments conjunts? La JAMBarretina és l’activitat que estàveu esperant!!

Els propers dies 21 i 22 de maig tindrà lloc aquesta trobada-formació adreçada a Pioners i Caravel·les i Rovers/Claners/Trucs (i els seus caps/animadors) que estiguin realitzant un projecte internacional.

Aquesta trobada serà una oportunitat per preparar els vostres campaments, compartir els diferents projectes, conèixer les diferents realitat de l’escoltisme i el guiatge mundial i tenir un primer contacte amb l’escoltisme internacional!

La Jambarretina estarà organitzada com una petita Jamboree de 2 dies. Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments internacionals (el transport, la comunicació, l’assegurança…), conèixer l’escoltisme i el guiatge d’altres països, o sobre el fet de representar l’escoltisme català. Les inscripcions s’acaben el 15 de maig!! No us quedeu sense plaça a la JAMBarretina!

En resum... Inscripcions:
  • Podeu realitzar les inscripcions, i fer canvis, fins el proper 15 de maig.
  • La data límit per fer el pagament és el 15 de maig.
  • Per confirmar la inscripció, cal realitzar el pagament.
Enllaç al formulari d'inscripció.


Notícia publicada originalment al web de la FCEG.


Comparteix