Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.06.2016

15a Assemblea Europea d’Escoltisme i Guiatge: Elecció dels nous comitès europeus

15a Assemblea Europea d'Escoltisme i Guiatge

Membres de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge participen a les Assemblees Regionals Europees en representació de Catalunya

Membres de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge participen a les Assemblees Regionals Europees, l’equivalent a les nostres Assemblees Generals a nivell europeu d’escoltisme (WOSM) i de guiatge (WAGGGS), en representació de Catalunya. Hi participen més de 500 persones de més de 40 països de la Regió Europea del 17 al 21 de juny a Noruega.

L’Assemblea Europea Escolta i l’Assemblea Europea Guia escullen els dos comitès encarregats de liderar el treball del Trienni 2016-2019. Les presidències recauen en el Kevin Camilleri (Malta) i la Marjolein Sluijters (Països Baixos).

Podeu seguir tota l’activitat de les Assemblees en directe i també per les xarxes oficials amb l’etiqueta #15EGSC.

El nou comitè europeu de WOSM està format per (d’esquerra a dreta): Nicolò Pranzini (Itàlia), Hulda Sólrún (Islàndia), Julijana Daskalova (Macedònia), ‘Chip’ Veerle Haverhals (Bèlgica), Lars Kramm (Alemanya), Kevin Camilleri (Malta).El nou comitè europeu de WAGGGS està format per (d’esquerra a dreta): Eline Marie Grøholt (Noruega), Lilit Chilingaryan (Armenia), Inga Rusin-Siwiak (Polònia), Miriam Madsen (Dinamarca), Laura West (Regne Unit), Marjolein Sluijters (Països Baixos).Notícia publicada originalment al web de la FCEG.


Etiquetes

Comparteix