Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.07.2016

L'AEiG Pinya de Rosa apropa durant 18 setmanes el joc als barris de Blanes

Blanes En Joc
AEiG Pinya de Rosa

Els membres del Truc 2 de l’AEiG Pinya de Rosa, amb el suport d’altres entitats i col·lectius, van portar el joc als barris de Blanes amb el projecte Barris En Joc.

Barris en Joc és un espai d’educació en el lleure on l’infant és el protagonista i en el què es vol descentralitzar el lleure per portar-lo a tots els espais i barris del municipi de Blanes. Al llarg de 18 setmanes, l’AEiG Pinya de Rosa va planificar un recorregut per sis barris de Blanes, passant tres vegades per cada un d’ells, durant els dissabtes a la tarda. Així, es va crear un espai de joc en diferents places del municipi de Blanes per apropar el joc als infants de cada barri.

A cada rotació es trobaven que el numero d’infants anava augmentant, gràcies a la implicació de les diferents associacions de barri que ajudaven en la comunicació de l’esdeveniment i a l’efecte crida dels nens i nenes que ja hi havien participat i animaven als seus amics a tornar-hi. A mida que Barris en Joc anava establint-se es van anar implicant altres col·lectius, convertint-se en un projecte de tots.

El 12 de juny va culminar el projecte amb una festa de cloenda al Passeig de Mar amb l’animació de Jaume Barri. La valoració d’aquesta primera etapa ha estat molt positiva, ja que s’ha aconseguit l’objectiu plantejat: fer xarxa entre els diferents veïnats del municipi.
 


Notícia publicada anteriorment al web de Xarxanet.

Recull de premsa del projecte:
Televisió de Blanes - Festa cloenda "En joc", de l'AEiG Pinya de Rosa 2016
Ajuntament de Blanes - Una festa infantil tanca la primera part del projecte de descentralització de barris "En joc"


Etiquetes

Comparteix