Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.07.2016

Premis Aprenentatge i servei 2016

Ja podeu presentar la candidatura dels vostres projectes als Premis Aprenentatge i servei 2016.

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, la Fundación Educo i l’Editorial Edebé convoquen la segona edició del Premi Aprenentatge i servei, els objectius del qual són:
  • Reconèixer la tasca dels centres educatius i les entitats socials que integren l’aprenentatge dels i les estudiants o membres amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de les seves comunitats.
  • Reconèixer les practiques d’aprenentatge i servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social.
  • Enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, estimulant la divulgació i la implementació de l’aprenentatge i servei.
Es poden presentar doncs projectes que responguin a la concepció de l’aprenentatge i servei com “una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat on els i les participants aprenen a treballar en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo.”

Només s’accepten projectes d’aprenentatge-servei que s’hagin dut a terme íntegrament en el curs 2015-2016, i cada entitat pot presentar un màxim de 2 projectes. El període de presentació de candidatures s'ha ampliat fins el 20 de setembre de 2016.

Podeu consultar les bases completes dels premis en aquest enllaç i inscriure el vostre projectes a través d'aquest formulari.


Comparteix