Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.08.2016

Aquest estiu més de 120 grups estan vivint l'aventura dels campaments internacionals

Pioners i Caravel·les al KISC
AEiG Sant Ferran

Fer rutes, descobertes, conèixer l’escoltisme mundial i desenvolupar projectes de cooperació són algunes de les raons que els empenyen a aventurar-se a sortir de Catalunya.

Més de 120 grups de 81 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya han marxat o marxaran de campaments, aquest estiu, fora de Catalunya.

La majoria ha optat per destinacions estatals (62,3%), amb una preferència clara per Menorca, Euskadi i Aragó (18, 17 i 15 campaments respectivament), però també hi ha grups que han anat a Galícia, Navarra, Andalusia, Astúries, Mallorca, País Valencià, Cantàbria, Castella i Lleó i Illes Canàries.
 
Els campaments internacionals (37,3%) els lideren França, amb 11 campaments, i Suïssa (KISC), amb 7; però destaca l’èxit de l’aventura africana, amb 11 campaments repartits entre el Senegal, Marroc, Gàmbia i Algèria. També cal destacar els cinc grups que han optat per anar a camps de refugiats, tant a Grècia com a França. 

Altres destinacions internacionals escolides han estat Itàlia, Andorra, Croàcia, Alemanya, Bèlgica, Bòsnia, Dinamarca, Escòcia, Eslovàquia, Finlàndia i Portugal, per ordre de preferència.
 
Com ja és habitual, la branca de Pioners i Caravel·les és la més viatgera (53,3%), seguida de la de Truc (40,16%), Ràngers i Noies Guia (5,74%)  i Llops i Daines (1,64%).
 
Aneu on aneu, us desitgem uns molt bons campaments i un molt bon estiu!

Ah, i expliqueu-nos les vostres experiències quan torneu! Escriviu-nos a comunicacio@escoltesiguies.cat


Comparteix