Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.09.2016

T’imagines una Jamboree a distància? Torna la JOTA / JOTI!


AEiG Montpalau

El 14, 15 i 16 d'octubre es celebrarà la JOTA / JOTI 2016, en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones de ràdio i d'internet per conèixer experiències i fer amics i amigues d'arreu.

La 59a Jamboree On The Air (JOTA) i la 20a Jamboree On The Internet (JOTI), o JOTA / JOTI 2016, és un esdeveniment anual en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones (ràdio amateurs) i portar les seves veus fins a l'altra punta del món.

És una gran oportunitat per conèixer escoltes i guies de diferents països, intercanviar idees, aprendre sobre altres cultures i costums i fer nous amics i amigues. En poques paraules, per sentir realment que es pertany a un moviment mundial que reuneix més de 40 milions de persones.

L'ús de tècniques de ràdio amateur és possible gràcies al suport prestat per milers de voluntaris radioaficionats que donen suport a la celebració de la JOTA amb el seu coneixement, equipament i entusiasme. Igual que la JOTA, la JOTI connecta als i les joves escoltes a través d'Internet.Més informació:
Web de 4 vents: http://www.escoltes4vents.org/node/449
Web oficial: http://jotajoti.info

Si vols participar-hi, registra't aquí.


Comparteix