Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.10.2016

Ja podeu demanar el calendari escolta i guia 2017!

Calendari 2016
Projecte 4vents

Un any més, editem el calendari escolta i guia en el marc del Projecte 4 vents. Aquest any dedicat a les trobades escoltes i guies, precisament per a presentar la Jamborinada, l’Eix del curs 2016-2017!

Enguany estem treballant en el calendari 2017 que vindrà ple de fotografies de trobades escoltes i guies. En aquestes trobades i macrotrobades és on podem veure i viure el que ja sabem però ens costa d’imaginar i dimensionar: som molts i moltes repartits per mil i un racons, fent les nostres coses, a la nostra manera, amb la nostra gent però amb un objectiu compartit: "Deixar el món millor de com l'hem trobat".
 
És en les trobades on ens és més fàcil entendre la potencialitat del Moviment i on celebrem, alhora que fem visible, el poder transformador de la nostra tasca.  
 
Per aquest motiu dediquem el calendari 2017 a retratar “La força per moure el món”.
 
 
Demaneu calendaris per repartir al cau o per vendre’ls!

Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  • El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  • El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 19 d'octubre.
  • Els calendaris es repartiran als i les representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (19 i 20 de novembre a Manresa) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  • Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:


Per qualsevol dubte podeu contactar amb el Servei de Disseny i Comunicació: comunicacio@escoltesiguies.cat


Comparteix