Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.10.2016

Sessions formatives sobre el nou Decret de Lleure


AEiG Montgrí

La Generalitat ofereix sessions formatives sobre el nou Decret de les activitats d'educació en el lleure que entra en vigor l’1 de novembre

A partir de l'1 de novembre de 2016 entra en vigor el nou Decret de Lleure 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys que substitueix a l'actual decret 137/2003.

Com sabeu, un dels canvis més importants que cal tenir en compte des dels agrupaments és que cal notificar les activitats d’una durada igual o superior a 2 nits consecutives. Aquest canvi ja s’està treballant a les demarcacions i des de MEG seguirem informant i resolent els dubtes dels agrupaments.

Tot i així, si voleu podeu participar a les sessions formatives que la Direcció General de Joventut, amb la col·laboració dels consells comarcals de Joventut, organitza  amb l’objectiu de donar a conèixer els canvis que genera aquest nou Decret.

Les sessions s’adrecen a entitats d’educació en el lleure, altres administracions i entitats o empreses que organitzen activitats de lleure o esportives. La participació és oberta i gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament.

Aquí podeu consultar el calendari de les sessions.


Etiquetes

Comparteix