Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.10.2016

Les beques de suport a famílies, enguany amb una línia específica per la Jamborinada


AEiG Bernat Perpunter

Fins el 27 de novembre els agrupaments us podeu presentar a aquesta línia d’ajuts pensada per ajudar a garantir l’accés de tots els infants i joves a les activitats del cau.

Aquesta convocatòria de beques de suport a les famílies compta amb una línia per Jamborinada i una altra per les activitats de curs, excloent les activitats d'estiu que es bequen en el marc d'una altra convocatòria.

Les ajudes han d’anar destinades a aquelles famílies a qui no els és possible assumir íntegrament la quota dels seus fills o filles.A l'hora d'assignar els imports a becar per cada infant o joves es tindran en compte criteris sòcio-econòmics tant de la família com de l'agrupament.

Els diners s’hauran de dedicar a cobrir despeses de les activitats pròpies de l’agrupament (transport, material, alimentació per a excursions, campaments o activitats setmanals), així com a cobrir despeses extraordinàries que pugui produir a l'agrupament tenir un infant o jove amb necessitats especials.

A l'Espai del cap (apartat de Finançament) trobareu els documents relatius a aquesta convocatòria:  Tota la documentació s'ha d'entregar abans del 27 de novembre de 2016 a l'adreça electrònica beques@escoltesiguies.cat.      


Comparteix