Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.10.2016

Ja està disponible la documentació de l’#agoMEG i el formulari de preinscripció

Urnes de demarcacions - AGO 2015 Cervera

Avui s'ha enviat la segona convocatòria a l'Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a caps i responsables associatius i se n’han obert les preinscripcions.

La segona convocatòria enllaça a la documentació oficial que es sotmetrà a votació a l’assemblea (penjada a l’Espai del Cap), per tal que els i les assembleistes puguin preparar la seva participació amb temps, i informa sobre els horaris del cap de setmana, les activitats, els espais, etc. de l'AGO 2016 "Sempre a punt".

El formulari de preinscripció també està disponibles des d’avui. Les preinscripcions permeten a l'organització tenir una millor previsió dels àpats i espais per dormir. Feu clic aquí per preinscriure-us a l'Assemblea General Ordinària fins l'11 de novembre.

Recordeu que el plenari de l'Assemblea tindrà lloc diumenge 20 de novembre al Teatre Kursaal de Manresa. Aquí pots consultar l'Ordre del dia.

El dia abans, dissabte 19, hi haurà una sèrie d'activitats organitzades per la Demarcació de la Catalunya Central i els seus agrupaments.

Trobaràs tota la informació de l'AGO al web www.escoltesiguies.cat/assemblea i també a les xarxes socials amb el hashtag #agoMEG.


 


Comparteix