Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.11.2016

Les xifres de participació a les #agoMEG

AGO 2015 celebrada a Cervera

El nombre de persones assistents a les assemblees generals de MEG ha crescut molt en els darrers anys, senyal de bona salut democràtica de l'entitat. 

L'Assemblea General Ordinària (AGO) celebrada el 2014 a Barcelona va batre tots els rècords d'assistència: hi van assistir 963 persones d'aproximadament 3.000 caps i voluntaris que hi estaven convocats. Va ser la més multitudinària de totes les que ha celebrat mai l'entitat.

La darrera #agoMEG celebrada el 2015 a Cervera va recular en participació respecte a la de Barcelona, però tot i així les xifres d'assistència de les últimes dècades que podeu veure al gràfic de sota ens demostren que la mitjana de participació d'aquests darrers cinc anys s'ha doblat. Una bona assistència de membres de MEG a les assemblees contribueix a la bona salut democràtica de l'associació!

El 19 i 20 de novembre de 2016 tindrà lloc la 40a Assemblea General Ordinària a Manresa. Pots preinscriure't a la propera AGO fent clic aquí. La preinscripció és imprescindible per poder calcular prèviament l'aforament dels espais i les quantitats dels àpats.

 


Comparteix