Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.11.2016

Coneixem els personatges de la Jamborinada

Els agrupaments ja tenen disponible la Primera Guia d’Activitats de la Jamborinada!

El Martí, la Carlota, la Mariona, el Kotake i el Nil són els personatges de la Jamborinada i els membres de cada branca els coneixeran a través de la Primera Guia d’Activitats de la Jamborinada, que està disponible a l’apartat Recursos del web. Cada branca té la seva pròpia guia i personatges.L’explorador espacial Jambo ha enviat un missatge a cadascun d’aquests personatges per alertar-los d’una greu amenaça pel Planeta Terra: el temps que invertim en accions per transformar el món desapareix. El Jambo té una missió clara per a ells: reunir a milers de persones durant la Jamborinada per aturar aquest devastador efecte.

Per poder preparar-se per la trobada, cada un dels personatges proposa un seguit d’activitats a les diferents branques dels agrupaments i convoca a tots els escoltes i guies a la Jamborinada. Les guies contenen instruccions detallades per els i les caps, amb llistats sobre el material necessari, el temps que s’ha d’invertir i com s’ha de desenvolupar cada activitat.

El Martí, la Carlota, la Mariona, el Kotake i el Nil recomanen realitzar les activitats al llarg del primer trimestre, ja que a finals de febrer n’arribaran més per a què els diferents agrupaments que participaran a la Jamborinada es puguin conèixer.

Podeu consultar les guies i descarregar-les aquí.
No hi ha temps a perdre, hem de demostrar la força per moure el món!


Notícia publicada originalment al web de la Jamborinada.
 


Comparteix