Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.11.2016

Torna l’1% solidari de MEG a projectes de cooperació pel desenvolupament

L'any passat va guanyar el projecte 'Parlem de drets. Eines per entendre i educar envers la crisi de persones refugiades i les migracions'.
Servei Civil Internacional

MEG donarà 4.930,70€ a entitats i organitzacions que treballin en l'àmbit de la cooperació pel desenvolupament. El termini per presentar els projectes finalitza el 16 de desembre.

S’ha obert una nova convocatòria del Concurs per la donació de l’1% dels ingressos propis de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) a projectes de cooperació pel desenvolupament. Les entitats i organitzacions podran presentar els seus projectes fins el 16 de desembre i la resolució es publicarà el 17 de gener.

La dotació econòmica de la donació correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2015-2016 i aquest any la quantitat total és de 4.930,70€, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats.

L’1% solidari de MEG té la intenció de donar suport a aquelles organitzacions i entitats que duguin a terme projectes de cooperació pel desenvolupament. MEG, com a entitat compromesa amb la transformació social, opta per un model de cooperació concret que vetlli per l'apoderament de la societat civil.

Es valoraran especialment els següents aspectes dels projectes presentats:
  • Educació
  • Repercussió
  • Temàtica
  • Base associativa
  • Significança econòmica
Podeu consultar tots els criteris i com presentar-s’hi a les bases de la convocatòria i descarregar-vos la fitxa de sol·licitud.
Per qualsevol dubte o consulta sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a financament@escoltesiguies.cat.

Aquesta donació NO està destinada a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.


Comparteix