Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.11.2016

Obrim la convocatòria interna de finançament 2017


AEiG Cardenal Lluch

Podeu presentar projectes de foment del voluntariat i d'interès social fins el 22 de gener, i els d'internacional fins el 26 de febrer.

La convocatòria consta de tres línies diferents: projectes de foment del voluntariat, d’interès social i internacionals. L’assignació econòmica de cada projecte es decidirà en funció d’uns criteris generals comuns i d’altres específics per a cada línia.

Entre els criteris comuns hi ha la durada de les accions, la participació d’infants i joves en el projecte, la vinculació amb el territori, la col·laboració d’altres entitats i persones, la qualitat i innovació, etc. Podeu trobar les bases completes de la convocatòria al document Convocatòria interna de Finançament i la Guia per a la presentació i justificació de projectes penjades a la secció de Documents Generals de Finançament de l’Espai del cap (per entrar-hi cal introduir usuari i contrasenya).

Cal tenir en compte que els diners que es rebin d'aquesta convocatòria s'hauran de destinar a les accions del projecte que es facin entre les dates 1 de gener i 15 d'octubre del 2017. Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.

El termini per presentar els projectes candidats és diumenge 22 de gener de 2017, per a les línies "Foment del voluntariat" i "Interès social", i el diumenge 26 de febrer per a la línia de projectes “Internacional”. La documentació cal enviar-la a financament@escoltesiguies.cat
 
El termini per a la justificació de tots els projectes de qualsevol d'aquestes tres línies és el 31 d'octubre de 2017.


Comparteix