Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.11.2016

Canta, balla i descarrega’t la cançó de la Jamborinada!

Mandràgora Reggae, autors de la cançó

El tema ‘La força per moure el món’ es troba disponible al web de la Jamborinada, amb la lletra per poder-la cantar i els arxius de descàrrega. Ja podeu començar a celebrar la vida amb una cançó!

El diumenge 20 de novembre, a l’Assemblea General Ordinària de MEG, es va escoltar per primera vegada la cançó oficial de la Jamborinada, ‘La força per moure el món’. Ara ja es pot descarregar a l’apartat recursos del web de la Jamborinada, juntament amb la lletra, per poder-la cantar i ballar a tots els agrupaments del país.

La cançó de Mandràgora Reggae va guanyar el concurs per composar el tema oficial de la gran trobada d’escoltes i guies de Catalunya. Recordem que aquest grup de Sant Cugat del Vallès està format per Arnau Serrallonga, Marc Berruezo, Bernat Ayneto, Guillem Busquets, Flavi Aspero, Alex Rigueiro i Iker Coll, de l’AEiG Berenguer el Gran (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i l’AE La Floresta (Escoltes Catalans).

Més endavant s’enregistrarà un videoclip i s’interpretarà en directe durant l’acte central de la Jamborinada, on “tots els fulards lligats travessaran el mar i les muntanyes”.
 


Etiquetes

Comparteix