Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.12.2016

Ja tens el calendari escolta i guia 2017?

Calendari 2017

Vols començar el 2017 amb molta energia i il·lusió escolta? Doncs no et quedis sense el calendari 2017 aquest any dedicat a les trobades escoltes i guies en motiu de la Jamborinada!


Enguany guarnirem les parets amb fotografies de trobades escoltes i guies, cada mes amb una diferent que ens recordarà que som molta gent petita en molts llocs petits fent coses petites pot canviar el món i que al reunir-nos fem més visible el poder transformador de la nostra tasca!

Hem pensat mai quant sumen totes les hores que dediquem al cau? I si les sumem amb les de totes les persones que estan en això de fer un món millor a través de l'escoltisme i el guiatge? Totes les del nostre barri o poble? Les de Catalunya? Les del món sencer? El resultat obtingut seria una xifra tant desorbitada que perdríem qualsevol tipus de referència i ens resultaria impossible copsar realment el que significa. Potser és més senzill pensar que arreu del planeta hi ha milions de persones que inverteixen el seu temps positivament, educant i transformant des de tants llocs, de tantes maneres, una força oculta dins de cada petit gest que sumada amb totes les altres son l'autèntica força per moure el món.

Fragment del text de presentació del calendari escolta i guia 2017 dedicat a les trobades d'escoltisme i guiatge.

 
Tu també en vols un? Compra'l a Brownsea, la botiga d'escoltisme i guiatge!

 

 Etiquetes

Comparteix