Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.12.2016

Els Truc 2 de l’agrupament Rudyard Kipling guanyen els Premis Ateneus en la categoria “Premi Jove, Proposa!”

Entrega de premis
FAC

Els Truc 2 (joves majors de 17 anys) de l’Agrupament Escolta i Guia Rudyard Kipling han guanyat els Premis Ateneus en la categoria “Premi Jove, Proposa!” pel seu projecte “Fronteres Invisibles”.

El dimecres 14 de desembre es va celebrar el lliurament dels Premis Ateneus 2016, que reconeixen la tasca en l’àmbit cultural i comunitari del país. En la categoria “Premi Jove, Proposa!”, el guanyador ha estat el projecte “Fronteres Invisibles”, dels Truc 2 de l’Agrupament Escolta i Guia Rudyard Kipling.

L’AEiG Kipling ha creat un joc de taula amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre el que pateixen les persones migrades i en aquesta presentació podeu aprofundir en el projecte.

La 26ª edició dels Premis Ateneus 2016, impulsats per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), ha volgut reconèixer la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en set categories diferents.

Amb 56 candidatures presentades en l’edició present, les iniciatives guanyadores del primer premi han estat: el Grup de teatre DsART, de Lluïsos d’Horta de Barcelona, amb el Premi a la Integració Social (conjunt amb la Federació Catalana de Voluntariat Social); Fronteres Invisibles, del Foment Martinenc de Barcelona (Truc 2 del l’AEiG Rudyard Kipling), amb el Premi “Jove, proposa!”; Dimarts de diàlegs “Tertúlia del segle XXI”, de l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, amb el Premi als Mitjans de Comunicació; Trama, de l’Esbart Egarenc del Centre Cultural El Social de Terrassa, amb el Premi a la Creativitat Artística; Deixa’ns una cadira – Confortable, de l’Associació Cultural Esplai de L’Ametlla de Merola, amb el Premi a la Capacitat d’Innovació; i el Festival Música Viva del Casal Popular de Vilassar de Dalt, amb el Premi al Foment de la Participació. A més, en col·laboració amb el Diari Ara, es va entregar el Premi de la Votació Popular. L’espectacle audiovisual “Happy!!!” del Cor Vivace del Cercle Catòlic de Gràcia (Barcelona) va ser el projecte més votat a la pàgina web habilitada pel diari.

La Federació d’Ateneus de Catalunya actualment aglutina 170 entitats de tot Catalunya i té com a objectius principals cohesionar, defensar i representar el moviment ateneístic català i oferir serveis a les seves entitats.


Comparteix