Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.01.2017

El 9 de gener obrim les inscripcions a FOFO, FORCASTORS i FORPICS!

El proper dilluns 9 de gener a les 9h del matí l'Escola de Formació obre les inscripcions a FOFO, FORCASTORS i FORPICS. No badis si no et vols quedar sense plaça!


Esteu interessats en aprofundir en temes concrets per aplicar al cau/formació? En un cap de setmana podreu aprendre nous coneixements, conèixer persones d’altres agrupaments/formacions i emportar-vos tècniques per aplicar-les després a la vostra unitat/formació.

El curs de Formació de Formador/es (FOFO) va dirigit a equips de formació i als membres dels equips de demarcació, sots demarcació i generals que, de manera directa o indirecta (a través de feines de suport i de gestió), s’encarreguen de l’organització i l’animació de diferents trobades i activitats.

Mentre que FORCASTORS és la formació específica de mètode dirigida als equips de caps de castors i llúdrigues, i FORPICS és la formació específica de mètode dirigida als equips de caps de pioners i caravel·les.

Amb l’objectiu que les persones que hi estigueu interessades pugueu reservar-vos una plaça i assegurar-vos que la formació es durà a terme, obrim les inscripcions el dilluns 9 de gener a les 9:h. Per inscriure-us, heu d'entrar al Portal de l’Escola de Formació.


Comparteix