Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.01.2017

MEG destina l'1% dels ingressos a un projecte d’apoderament a dones víctimes de violència de gènere al Marroc

Projecte “Incuba FEZ"
Fundació Plataforma Educativa

El projecte “Incuba FEZ Dones víctimes de violència de gènere. Càpsules formatives en dret de la dona i autoestima/apoderament” de la Fundació Plataforma Educativa rebrà 4.402,19€ corresponents a l’1% dels ingresos propis de MEG.

Un any més, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya va convocar un concurs públic per destinar l'1% dels seus ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament, organitzacions i entitats externes. Aquest any, la dotació econòmica de la donació era de 4.930,70 €, corresponent a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2015-2016.

El jurat ha decidit atorgar l'import íntegre sol·licitat per la Fundació Plataforma Educativa pel dur a terme el projecte "Incuba FEZ Dones víctimes de violència de gènere. Càpsules formatives en dret de la dona i autoestima/apoderament" que té com a objectiu oferir un espai de formació en apoderament personal per a dones en situación de vulnerabiltiat social i econòmica com a primer pas per una formació més àmplia i ambiciosa en Emprenedoria Vital i Empresarial.

L'import sol·licitat per la Fundació Plataforma Educativa era menor a la dotació econòmica d'aquesta convocatòria per la qual cosa ha quedat un remanent de 528,51€ que se sumarà a la mateixa partida del concurs públic del curs que ve.


Comparteix