Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.01.2017

Voleu jugar a “Fronteres Invisibles”, el joc dels Truc 2 de l’AEiG Rudyard Kipling?

Joc de taula "Fronteres Invisibles"
Truc 2 de l'AEiG Rudyard Kipling

L’activitat està dirigida a nois i noies a partir de 15 anys, que s’han de posar a la pell de persones migrades que volen aconseguir el permís de residència. 

Els Truc 2 de l’Agrupament Escolta i Guia Rudyard Kipling (joves a partir de 17 anys) han desenvolupat el projecte “Fronteres Invisibles”, que consisteix en l’elaboració d’un joc de taula que té com a objectiu crear consciència sobre les dificultats que pateixen les persones migrades a l’arribar a Espanya i tot el procés que viuen per aconseguir el permís de residència. Aquest projecte va guanyar els Premis Ateneus 2016 en la categoria “Premi Jove, proposa!”.
 
Ara volen fer un pas més i portar el joc als diferents agrupaments escoltes i guies per reflexionar conjuntament sobre les migracions. Si algun agrupament hi està interessat, pot contactar amb ells mitjançant el correu electrònic truckipling@gmail.com o bé per la pàgina de Facebook Truc 2 Kipling. El material el proporcionen els propis Truc i l’activitat completa dura unes 2 hores.
 
El projecte avança i els Truc s’estan organitzant per viatjar fins Senegal i així recollir les dues visions de la migració, compartir opinions i fer voluntariat. Aquí es pot ampliar informació sobre el projecte.

Notícia publicada prèviament a Xarxanet.org.


Comparteix