Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.01.2017

Trobada dels Equips Generals de 4vents a Mallorca!

Trobada d'Equips Generals a Mallorca
Projecte 4vents

Les entitats que formen part del Projecte 4vents reforcen els seus vincles a la trobada biennal del seus Equips Generals, aquest cop celebrada a Mallorca.

El cap de setmana passat (28 i 29 de Gener) s’ha celebrat a Mallorca la trobada biennal dels Equips Generals de 4vents, amb la intenció d’establir lligams i conèixer les realitats de cadascuna de les associacions que hi participen: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), Federació d’Escoltisme Valencià (FEV), Escoltes de Menorca (EM), Moviment Escolta i Guia de Mallorca (MEGM), i Escoltes i Guies de Mallorca (EGM), amb absència de la delegació dels Escoltes de l’Alguer (EA).

La cita ha tingut lloc en un entorn immillorable, una casa de colònies ubicada a la badia d’Alcúdia, des d’on hem pogut desenvolupar activitats diverses i gaudir de l’entorn. Dissabte pel matí ens vam presentar les cinc associacions i vam poder conèixer una mica més sobre la història, els projectes i els reptes de cadascun dels moviments. Després d’un tast de les ensaïmades de la zona, vam agrupar-nos per sectors/àmbits i vam treballar aspectes més concrets amb els membres de cada entitat. A la tarda vam poder gaudir de la ponència impartida per Maria Antònia Oliver Paris, presidenta de l’Associació Memòria de Mallorca, col·lectiu del qual formen part les famílies de les víctimes desaparegudes durant el franquisme. Una història de lluita i perseverança, que va culminar amb la descoberta de la fossa comuna de Porreres, on van ser localitzats més d’un centenar de cossos. La trobada va finalitzar diumenge al migdia, després d’una excursió per la platja i d’un taller de cuina amb productes locals, on vam poder degustar coques de trampó i robiols.Una trobada distesa, enriquidora i plena d’anècdotes que enforteixen el projecte 4vents i reforcen els vincles entre les entitats escoltes de parla catalana. El cap de setmana ens ha deixat molt bones sensacions però també, ganes de seguir treballant i compartint experiències plegats.


Notícia publicada originalment al web del Projecte 4vents.
 


Etiquetes

Comparteix