Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.01.2017

Sigues CaçaMinairó!

Des del vostre agrupament, ajudeu-nos a aconseguir més voluntaris/àries per la Jamborinada i publiqueu-ho a les xarxes socials.

Per a què la Jamborinada sigui un èxit, necessitem 800 Minairons (voluntaris/àries) d’arreu per col·laborar amb l’organització de la trobada. Ens dones un cop de mà? Sigues CaçaMinairó i fes que el teu agrupament aporti un bon grapat de Minairons a la Jamborinada!

Ser CaçaMinairó és ben senzill:
  • Els membres de cada agrupament han d’animar a altres persones a ser Minairons. Cada cop que n’aconsegueixin un han de fer una publicació a les xarxes socials on aparegui la foto del Minairó caçat i el text: “L’agrupament [nom agrupament] ha caçat un nou Minairó per la Jamborinada! #JoSeréMinairó”.
  • El Kotake, el youtuber de la Jamborinada, farà un recull de les fotos més engrescadores que s’hagin publicat i les mostrarà en un dels seus vídeos.
  • La campanya CaçaMinairons estarà activa del 4 al 17 de febrer, l’últim dia per apuntar-se com a Minairó.

infogradia caçaminairó (1)

Amb la suma dels petits gestos de cada agrupament aconseguirem la nostra fita: 800 Minairons! Ja ho sabeu, els Minairons són uns éssers de llegenda que sempre tenen ganes de treballar. En busquem de compromesos amb moure el món!


Notícia publicada originalment al web de la Jamborinada.
 


Etiquetes

Comparteix