Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.02.2017

Analitzem les funcions del marc simbòlic en un nou Vespre de Mètode

Cartell del Vè Vespre de Mètode
FCEG

El cincquè Vespre de Mètode ja te data i lloc! Aquest proper divendres 17 de febrer ens espera per parlar de marc simbòlic de l'escoltisme i guiatge.

Sabeu com ens ajuda el marc simbòlic en l’acció educativa que fem a l’escoltisme i guiatge? En què es fonamenta el marc simbòlic? Com es treballa el marc simbòlic en altres organitzacions escoltes arreu del món? Totes aquestes preguntes i moltes més seran contestades en el proper Vespre de Mètode que tindrà lloc el divendres 17 de febrer a les 19:30 al Casal de Joves Girapells del barri del Guinardó de Barcelona.

En aquesta cinquena sessió hi participaran: Jordi Font, Consiliari General de MEG i Raül Molina, Tècnic de projectes de Mètode Educatiu a la regió Europea de la WOSM. També tindrem la participació online de representants d’organitzacions escoltes d’Europa.

Els Vespres de Mètode és un cicle que neix amb la intenció d’analitzar les darreres tendències educatives i l’impacte de la proposta educativa de l’escoltisme i el guiatge en la societat que ens acompanya.


Notícia publicada originalment al web de la FCEG.


Etiquetes

Comparteix