Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.03.2017

Esteu preparats per a fer Rebombori?

Rebombori

Us agradaria organitzar un intercanvi amb un agrupament de les Illes? O bé muntar un projecte amb escoltes valencians? I una ruta pel Pirineu o la costa de Catalunya? Què us sembla un campament conjunt amb una unitat de l’Alguer?

Si tot això us motiva, el que voleu fer és Rebombori!

Precisament, potenciar l’elaboració de projectes innovadors conjunts entre agrupaments dels diferents territoris és l’objectiu del projecte Rebombori. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en dins el nostre espai de col·laboració 4vents, va néixer per facilitar la mobilitat, el coneixement, l’enriquiment cultural i la implicació social dels escoltes del País Valencià, Catalunya, Mallorca, Menorca i l’Alguer.

Arreu d’aquests territoris hi ha centenars d’agrupaments amb qui podeu preparar projectes comuns. Per començar, podeu deixar les vostre propostes o demandes d’intercanvi a l’espai de contacte del web o consultar les bases per sol·licitar ajuts econòmics.

Per optar a finançament, cal que a la iniciativa hi participin caps, unitats o agrupaments de mínim dos dels quatre territoris (País Valencià, Illes Balears, Catalunya i l’Alguer) i presentar el projecte abans del 20 de març 2017.

Per a més informació visiteu el web http://escoltes4vents.org/rebombori o bé escriviu-nos un correu a 4vents@escoltes4vents.org

 
Notícia publicada originalment al web del Projecte 4vents.


Etiquetes

Comparteix