Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.03.2017

Presentació de la guia Entre Terres a Girona

Presentació "Entre Terres" a Barcelona
SCI, Stop Mare Mortum i EduXarxa

El Servei Civil Internacional (SCI), Stop Mare Mortum i EduXarxa preparen una segona presentació de la guia Entre Terres a Girona el dissabte 1 d’abril a la tarda.

Entre Terres, com ja us explicàvem mesos enrere, és una guia educativa sobre migracions a la Mediterrània. L'objectiu d'aquest material és dotar d'eines a les entitats de l’associacionisme educatiu (principalment agrupaments escoltes i esplais) per tal d'abordar la qüestió des d'una perspectiva de construcció de pau i transformació social.

El projecte que ha rebut el suport del Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya, i ha comptat a més amb la col·laboració de MEG a través de la convocatòria de l’1% solidari del curs passat. El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament de Barcelona en són els altres cofinançadors.

El contingut de la guia s’ha treballat conjuntament amb les federacions de l’associacionisme educatiu català, per tal que aquest respongués a les seves necessitats i que pogués ser treballat lliurement en l’educació no formal. Per aquest motiu Servei Civil Internacional (SCI), Stop Mare Mortum i EduXarxa han convocat diverses presentacions públiques a tot Catalunya, amb la participació de les entitats educatives.
 
La propera presentació és l’1 d’abril a Girona en col·laboració amb la Coordinadora d'ONGs i contempla:
  • Tastet de dinàmiques recollides a la guia amb diferents grups de caus i/o esplais
  • Biblioteca humana amb persones refugiades que expliquen la seva experiència
  • Presentació formal de la Guia a càrrec d'SCI, Stop Maremortum, CNJC.
 
Les activitats de la presentació estan enfocades a grups de joves majors de 14 anys. Si hi voleu participar amb les vostres unitats, només heu d'omplir aquest formulari.Comparteix