Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.04.2017

Disponible la guia ‘Anem preparats’ 2017

La publicació, impulsada per la Direcció General de Joventut, suprimeix la versió paper i a partir d’ara només podrà consultar-se a través d’Internet. 

‘Anem preparats' ha actualitzat aquest mes d’abril els seus continguts i ha estrenat nou format. Actualment, la publicació està només accessible en dues versions web, una per a mòbils  i l’altra per ser consultada a través del portal Joves.cat, i ha deixat d’editar-se en format paper.

Aquest manual ofereix diversos consells i informacions a tenir en compte a l’hora de desenvolupar  activitats de lleure amb qualitat i de tenir cura tant de la integritat de les persones que en prenen part com del medi ambient. D’aquesta manera, esdevé una publicació de referència per a entitats i persones implicades en l'àmbit de l'educació en el lleure.

Així, la guia inclou diverses seccions entre les quals trobem Activitats en el medi natural; Salut; Protecció del menor; Prevenció i seguretat; Normativa i Telèfons i adreces d’interès.

Tot i així, com recorden des de la Secretaria General de Joventut, “el seu contingut no pot substituir les orientacions en qüestions de salut i de seguretat que facin directament les persones degudament acreditades ni es pot considerar, en cap cas, un text normatiu”.

Notícia publicada originalment al web de Xarxanet.


Comparteix