Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.04.2017

Inscripcions al 4t Congrés Català de la Joventut

Els i les joves ens trobarem al Congrés Català de la Joventut per repensar-ho tot i construir col·lectivament els nous models de societat que volem!

Després de la realització de 13 tallers, 10 ciutats implicades, més de 100 participants i de moltes hores de debats intensos, els i les joves ens endinsem en el següent repte del procés de redacció de la Carta Catalana: el 4t Congrés Català de la Joventut !

El Congrés servirà per posar en comú totes les propostes recollides a través dels diferents tallers i qüestionaris. Permetrà concretar i treballar les principals línies de conclusions per a incloure-les a Carta Catalana de la Joventut.
 
Què és la Carta Catalana?
La Carta serà una eina per fer visibles les propostes, inquietuds i reivindicacions de les persones joves. Volem aconseguir respostes reals i efectives al que ens preocupa i que es tingui en compte la nostra veu i opinió!  

Et convidem a formar part d'aquest procés! T'esperem al Congrés!

Quan serà el Congrés Català de la Joventut? El 13 i 14 de maig de 2017
On? A l'Hospitalet de Llobregat
Què farem al Congrés? El dissabte es realitzaran 12 tallers temàtics centrats en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana. Podeu apuntar-vos al que més us interessi! En aquest tallers s’exposaran les totes les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per poder-les debatre col·lectivament i consensuar les línies que seguirà i recollirà la Carta. Si no has participat abans als tallers, no pateixis.
El diumenge es presentaran a les participants les propostes treballades en els diferents grups per acabar de definir el contingut final de la carta!

El Congrés també comptarà amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i una festa dissabte a la nit amb el grup de música Pepet i Marieta i DJ Send0! 

La inscripció és gratuïta! Àpats i allotjament inclosos! Teniu fins al 25 d'abril per inscriure'us.
 


Comparteix