Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.05.2017

Monogràfic d'escoltisme marí

Cartell del monogràfic Escoltisme marí 2017
Acció Escolta de Catalunya


Un any més, l’Equip Marí d’Acció Escolta de Catalunya convida tots els i les caps escoltes de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge a participar del Monogràfic d’Escoltisme Marí per conèixer aquest tipus d’escoltisme especialitzat.


L’objectiu del curs és veure com s’aplica l’ecosistema marí, les activitats nàutiques i la cultura marinera catalana en l’escoltisme marí per tal de treballar els valors que ens són propis al moviment escolta i transformar-ho en un programa d’activitats innovador i de qualitat educativa.

Tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de maig a diversos espais de Barcelona com el Museu Marítim, la platja i L’Aquàrium. Les sessions teòriques versaran sobre els eixos ecològic, social i nàutic i es complementaran amb visites i pràctiques d’iniciació.

Inscripcions

El preu d’inscripció és de 20€ i inclou les visites guiades, l’armilla salvavides i un bateig de mar en piragua perquè puguis aprendre vivencialment què volia dir Baden Powell amb allò de “rema la teva canoa“! Inscripcions obertes fins el 17 de maig.

T'hi apuntes?Etiquetes

Comparteix