Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.05.2017

Torna el Clean Up the Med!

Clean Up the Med 2016
AE Montnegre

Un any més, 4vents reforça el seu compromís per salvaguardar el medi ambient de les costes de la Mediterrània, espai comú i compartit entre totes les entitats del projecte, amb l'adhesió a la campanya Clean Up the Med de Legambiente.


El principal objectiu de la campanya Clean Up the Med és augmentar la consciència ambiental, al mateix temps que es redueix la contaminació generada per l'activitat humana. La manca d'aigua, la desertització, la pèrdua de biodiversitat, el colonialisme industrial, l'explotació dels recursos naturals i les conseqüències de la contaminació són les principals causes de les migracions ambientals.
 
I doncs, què podem fer?
- Podeu muntar un punt d'informació sobre l'ecologisme i la consciència ambiental.
- Podeu netejar un fragment de costa.
- També podeu guiar una excursió per visitar espais naturals de gran valor, per demostrar la importància de la conservació dels espais naturals.
 
El cap de setmana del 26-27-28 de maig de 2017, seran milers els voluntaris que, arreu de la Mediterrània, estaran treballant per tal de conscienciar a les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient.

Per participar de la campanya, escull quin tipus d'acció podeu i teniu ganes de realitzar i envieu-nos un correu electrònic a 4vents@escoltes4vents.org.

Des del 1995, milers d'organitzacions i centenars de milers de voluntaris s'han involucrat en aquest projecte liderat i coordinat per la ONG italiana Legambiente. I vosaltres, us apunteu?

 
 
Si encara no ho teniu clar, podeu mirar el reportatge que TV Mallorca va fer a MEGM.


Notícia publicada originalment al web del Projecte 4vents.


Etiquetes

Comparteix