Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.06.2017

Tenim molta sort de ser de cau

Jamborinada

No us perdeu el vídeo d'agraïment a les persones que van fer realitat la Jamborinada i als i les caps que fan possible l'escoltisme i guiatge! Amb imatges de la trobada d'escoltes i guies més gran que s'ha fet mai a Catalunya, celebrada els dies 29 i 30 d'abril de 2017 a Tàrrega.Tenim molta sort de ser de cau. Quan anem d’excursió a la muntanya. Quan dormim sota el cel estrellat. Quan fem un raid a la natura. Quan ens organitzem per fer un projecte. Quan descobrim i participem del nostre barri o del nostre poble. Quan anem de campaments... Al cau compartim moltes experiències. I junts, aprenem i ens ho passem bé deixant el món millor de com l’hem trobat.
 
Quan siguem més grans i deixem el cau, potser després de fer de caps, mirarem enrere i recordarem tot allò que hem viscut a l’escoltisme. Les persones amb qui hem compartit l’experiència i tot allò que hem après i que ens acompanyarà per sempre.
 
Gràcies als caps que feu possible aquesta gran aventura que és l’escoltisme. Gràcies per la tasca educativa i voluntària que dueu a terme des dels agrupaments dissabte rere dissabte. Gràcies pel vostre compromís i pel temps que dediqueu a créixer amb nosaltres.
 
I també gràcies a la il·lusió i a la implicació de totes les persones que han fet realitat la Jamborinada! Ha estat una vivència impressionant i sabem que tenim també molta sort d’haver pogut viure la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya.  
 
Hem tornat al cau, a fer el que sempre hem fet. Però ara som més conscients que no estem sols, sinó que som molts i que tenim un gran potencial per transformar la societat. I que som la força per moure el món!
 
Sempre a punt!


Comparteix