Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.07.2017

Participeu a l’inventari de fonts d’arreu de Catalunya!

L’Agència Catalana de l’Aigua demana col·laboració per l’actualització i ampliació del inventari de fonts arreu de Catalunya.

L’objectiu d’aquest treball és unificar en una base de dades les diverses informacions disponibles, per tal de facilitar la transparència amb l’ús de l’aigua, analitzar els abastaments d’aigua de tots els municipis, determinar la seva vulnerabilitat i poder plantejar possibles millores.

Tot i que l’inventari compta ja amb més de 4.000 entrades, encara hi ha nombroses fonts a molts indrets del territori pendents d’identificar.

Per aquest motiu, des de l’Agència ens conviden, el conjunt de la ciutadania i especialment la gent del territori que és qui en té un coneixement més acurat, a participar en la identificació de les fonts de Catalunya, per tal de sumar més i millor informació en aquest inventari.

Com afegir noves fonts a l’inventari?

Si disposeu d’informació de fonts que conegueu, ompliu aquest formulari i envieu-lo per correu electrònic a bdh.aca@gencat.cat amb el títol FONTS CATALUNYA.

Al formulari us demanen dades com el nom de la font, les coordenades, el municipi on es troba, quins usos se’n fan, així com adjuntar una fotografía.


Comparteix