Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.08.2017

Aquest estiu 127 grups marxen fora de Catalunya per a fer-hi els seus campaments

Membres de l'AEiG Verge de la Candela al Kandersteg International Scout Centre
AEiG Verge de la Candela

Surten de Catalunya per a fer descobertes, rutes, conèixer l’escoltisme mundial o desenvolupar projectes de cooperació.

Enguany, 127 grups de 84 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya s’han aventurat a fer els seus campaments d’estiu fora de Catalunya.
 
Com ja és habitual, la majoria opta per destinacions estatals (60.63%) amb una preferència destacable per Menorca (20), Galícia (18) i Euskadi (16). Altres grups han optat per Aragó, Mallorca, Cantàbria, Navarra, Andalusia, Castella – La Manxa, Castella i Lleó, Illes Canàries, el País Valencià o Madrid.

Aquest estiu els campaments internacionals (36,22%) han estat força repartits (22 destinacions diferents). Les més concorregudes: Portugal (7), Marroc (6) i Suïssa (6).
 
Altres destinacions internacionals han estat: França, Andorra, Escòcia, Itàlia, Grècia, Països Baixos, Alemanya, Andorra, Armènia, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Gal·les, Gàmbia, Ghana, Lituània, Nepal, República Dominicana, República Txeca, Romania i Senegal.

També hi ha hagut 4 campaments mixtos (mig estatals i mig internacionals).

També seguint amb la línia dels altres anys, la branca de Pioners i Caravel·les és la més viatgera (52%), seguida de la de Truc (43,3%) i Ràngers i Noies Guia (4%). Enguany hi ha hagut a més 1 agrupament sencer que ha marxat per a fer un campament conjunt.
 
Aneu on aneu, us desitgem uns molt bons campaments i un molt bon estiu!

Ah, i quan torneu, escriviu-nos a comunicacio@escoltesiguies.cat per explicar-nos-ho tot!


Etiquetes

Comparteix